Ηome · Forum · Chat · Dating · Members · Photos · Video · Τάβλι · Games · Links · Faq · Contact  
Παρωνύμιο Συνθηματικό
ΓενικάΠροσωπικάΈρωτας-Σχέσεις-ΦιλίαΛογοτεχνική ΓωνιάΕπιστήμεςΚοινωνία-ΠολιτικήΑθλητικά ΘέματαΗ Κουζίνα της ΓιαγιάςΨυχαγωγίαΔιάφορα Θέματα
ΑνακοινώσειςΑναζήτηση ΘεμάτωνΚανόνες ForumLive Support
Ας ΣυστηθούμεΑς Ευχηθούμε
Ερωτικές σχέσεις-ΣεξΣχέσεις-ΦιλίαΓονείς-Παιδιά
Λογοτεχνικές ιδέεςΠοίησηΒιβλία-Εκδόσεις
Φιλοσοφία-Εσωτ.ΓνώσηΨυχολογίαΕναλλακτικές απόψειςΤεχνολογία-Διαδίκτυο
Κοινωνία-ΠεριβάλλονΠολιτική-ΚράτοςΙστορία-Πολιτισμός
Ποδόσφαιρο-ΜπάσκετΑθλητική ενημέρωσηΑυτοκίνητο-Μηχανή
Συνταγές μαγειρικήςΥγεία-ΔιατροφήCocktails-Ποτά
Cine-Θέατρο-TVΑνέκδοτα-XιούμορΜουσικές αναζητήσειςΠαιδότοπος
Διάφορα θέματαΓυναίκα-ΟμορφιάΠερίπτερο
GrLove.Com :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Βοήθεια ! Βοήθειααααααααα !
Βοήθεια ! Βοήθειααααααααα !
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    GrLove.Com Αρχική σελίδα -> Ερωτικές σχέσεις-Σεξ
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
magissa_kloklo

Ένταξη: Apr 03, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 17:19    Θέμα δημοσίευσης: Βοήθεια ! Βοήθειααααααααα ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί .... Squirting.. ο λόγος !

Μέχρι τώρα γνώριζα την ύπαρξη γυναικών ... πηγάδια.
Σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν και οι γυναίκες ....βρύσες !

(Ευλπιστώ βέβαια ότι δεν θα .... σκάσουν μύτη και γυναίκες .. μπιντέδες Laughing )

Που λέτε, υπάρχουν λέει γυναίκες, οι οποίες την ώρα του οργασμού τους, έχουν κι αυτές εκσπερμάτωση !!!! Shocked
Και μάλιστα με έντονη ροή υγρών σε μορφή πήδακα !
Ακριβώς δηλαδήΣ όπως και οι άνδρες !

Σας παρακαλώ, επειδήΣ με αφορά το θέμα, μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε πληροφορίες ?

Μιλ μερσί εκ των προτέρων.

Κάθε βοήθειά σας , κρίνεται σημαντική.

ΥΓ: Αααα, αυτό μπορεί να διδαχθεί ? ΑΥΤΟ με ενδιαφέρει πιότερο ! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
setran

Ένταξη: Jul 31, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 17:51    Θέμα δημοσίευσης: ΤΥΧΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΗ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΙΑΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tenor

Ένταξη: Jul 28, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βλεπω εχεις πολλα να μαθεις ακομα μις κλο κλο..Laughing Laughing
Προσωπικη εμπειρια δυστυχως δεν εχω μεχρι τωρα, αλλα....

1.το εχω δει σε ταινια sex(ηταν τσοντα με υποθεση).

Πιδακας που βγαζει ματι.

2.Συνεβη στον κολλητο μου να εχει εμπειρια απο πρωτο χερι(τον ξερω 20 χρονια, δε λεμε ψεμματα).
Οπως μου το περιεγραψε, ενα κυμα, ενας νιαγαρας, ενα τσουναμι.....
Μιλαμε κολαση.
Η εν λογω γκομενα δεν καταλαβαινε τιποτα.Αφου τον εβγαλε off κανονικα, συνεχισε μονη της...... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tenor έγραψε:
Βλεπω εχεις πολλα να μαθεις ακομα μις κλο κλο..Laughing Laughing
Προσωπικη εμπειρια δυστυχως δεν εχω μεχρι τωρα, αλλα....

Laughing Laughing ...αμ δεν το βλέπω πουλάκιμ ? Για αυτό σκοπεύω να ρωτάω συνέχεια ! Wink

(ψιτ... Cool παραπάνω, έπιασε το μάτι μου κάτι για ένα νουμεράκι...
Άντε , και κάτι μου λέει ότι το ...δυστυχώς έχει μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει... Wink
Κι αν αλλάξει, μη μας ξεχάσεις. Θα περιμένουμε με αγωνία την εξιστόρηση προσωπικής εμπειρίας.
Εξάλλου, για την .... γνώση ζούμε ! Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
setran

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 18:12    Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΗΝΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 18:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΥΧΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

setran έγραψε:
ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΗ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΙΑΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ;

Laughing ...τι να το κάνω παιδί μου το κινητό της?
Δεν κάνεις τον κόπο, να μιλήσεις.... στον κουμπάρο του αδερφού ενός συμμαθητή μιας ξαδέρφης σου και να τον ενημερώσεις ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να μάθει και να τον κάνεις μέλος του σάιτ ?? Laughing

....διψάμε για γνώση λέμε ! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
setran

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 18:19    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ.ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΨΑΞΩ.ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ.ΠΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ex-libris

Ένταξη: Jun 02, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παιρνεις και τιποτα μπρατσακια μαζι σου.....μην πνιγεις... Razz Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
setran

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΕΧΩ.ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..
Επιστροφή στην κορυφή
rironi

Ένταξη: Aug 23, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 20:44    Θέμα δημοσίευσης: . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για κατουρημα μιλατε??
Επιστροφή στην κορυφή
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 21:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rironi έγραψε:
Για κατουρημα μιλατε??

Laughing .....εσύ αυτό κατάλαβες ? Τρομάρα σου !
Οι λάγνες και οι λιγότερο αθώες προτάσεις σε μάραναν Laughing

Cool ...αν έχεις υπομονή, περίμενε κι εσύ να επιστρέψει ο φίλτατος setran από τας ...παραλίας που ξαμολύθηκε για να μας φέρει .... αυτόπτεις μάρτυρες των .... νοτισμένων γεγονότων !
Επιστροφή στην κορυφή
vagias

Ένταξη: Oct 07, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AX MOU FENETE MAGISSA POS APO EDO KAI PERA STIN ORA TOU SEX THA FORAO TI STOLI, TI MASKA, KAI TA VATRAXOPEDILA!!!

LES NA PARO KAI TO PSAROTOUFEKO MAZI?? Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nerokoubalitis

Ένταξη: Dec 08, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagias έγραψε:
AX MOU FENETE MAGISSA POS APO EDO KAI PERA STIN ORA TOU SEX THA FORAO TI STOLI, TI MASKA, KAI TA VATRAXOPEDILA!!!

LES NA PARO KAI TO PSAROTOUFEKO MAZI?? Laughing Laughing Laughing

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΕΚΕΙ ΒΑΓΙΑ.....ΑΣΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ....ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ...... Very Happy Very Happy Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
katia

Ένταξη: Jan 16, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααααααααααα μαγισσούλα τι θέμα είναι αυτό??ομολογώ με ενδιαφέρει και εμένα αυτό...να δούμε αν και εμείς έχουμε οργασμό...με άφθονη ροή υγρών....αααααααααα και ένα θέμα που το διάβασα με ευκολιά...ευχαριστώ δεν έβγαλα τα ματάκια μου σήμερα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vagias

Ένταξη: Oct 07, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KATIA MOU???PROSEXE TA PSAROTOUFEKA Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    GrLove.Com Αρχική σελίδα -> Ερωτικές σχέσεις-Σεξ Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη: