Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 19:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ Η ΟΧΙ...?
GEORGIA-24 έγραψε:
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ 'Η ΚΑΤΑ ...?
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΝΩ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ...
ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ...ΕΚΔΡΑΜΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ...
ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ... ΕΧΩ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 10:42 Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα είναι να προσέχεις για να μη φτάσεις σ'αυτό το σημείο
Τώρα από τη στιγμή που φτάνεις στο σημείο να διαλέγεις ζωή ή θάνατο εγώ σαφώς διαλέγω τη ζωη, αναλαμβάνοντας και το όποιο κόστος των πράξεών σου. Όταν δεν παιρνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις πρέπει να είσαι και έτοιμη να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Δύσκολη απόφαση αλλά κατ'εμε η πιό σωστή.
Πρέπει να λάβεις υπ'όψιν σου οτι ποτέ και κανένας δεν είναι έτοιμος πραγματικά να γίνει γονιός. Μπορεί να το θέλει, μπορεί να είναι οικονομικά άνετος να ανταπεξέλθει, αλλά "έτοιμος" δεν είναι ποτέ κανένας.
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 16:10 Θέμα δημοσίευσης:
Και ν'αναγκαστεις να κανεις κατι που δε θελεις????Να δημιουργησεις δυστυχισμενους ανθρωπους????Εσενα,το παιδι,μπορει και περισσοτερους!
Για ποιο λογο????Ετσι!!!Εννοειται οτι δε συμφωνω!!!
Δε θες ενα παιδι?Μην το κρατησεις!!!Αφου δεν ησουν αρκετη εξυπνη,η' σε ελαχιστες περιπτωσεις,τυχερη,για να προφυλαχθεις,τουλαχιστον να εισαι αρκετα προνοητικη,ωστε να μην καταστρεψεις καποιες ζωες!
Δεν παει προσωπικα αυτο το μηνυμα,μη με παρεξηγησεις,γενικα μιλαω!
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 17:05 Θέμα δημοσίευσης:
laras έγραψε:
Και ν'αναγκαστεις να κανεις κατι που δε θελεις????Να δημιουργησεις δυστυχισμενους ανθρωπους????Εσενα,το παιδι,μπορει και περισσοτερους!
Για ποιο λογο????Ετσι!!!Εννοειται οτι δε συμφωνω!!!
Δε θες ενα παιδι?Μην το κρατησεις!!!Αφου δεν ησουν αρκετη εξυπνη,η' σε ελαχιστες περιπτωσεις,τυχερη,για να προφυλαχθεις,τουλαχιστον να εισαι αρκετα προνοητικη,ωστε να μην καταστρεψεις καποιες ζωες!
Δεν παει προσωπικα αυτο το μηνυμα,μη με παρεξηγησεις,γενικα μιλαω!
Συγγνώμη φίλε μου δηλαδή εσύ θα δολοφονούσες ένα παιδί γιατι σου έκατσε στραβή και δεν το ήθελες εκείνη την εποχή??? Και γιατί η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δημιουργεί απαραίτητα δυστυχισμένους ανθρώπους??? Δηλαδή στη ζωή μας κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε ανεξαρτήτως κόστους και συνεπειών??? Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν τεράστια δυσκολία να κάνουν παιδί λόγω προηγουμένων εκτρώσεων??? Ξέρεις πόσο μεγάλο βάρος είναι στη ψυχολογία της κάθε γυναίκας μια έκτρωση????Και στο κάτω κάτω τόσο εύκολα μπορείς να αποφασίσεις για τη ζωή ή τον θάνατο ενός ανθρώπου????
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 18:18 Θέμα δημοσίευσης:
Επιτρεψε μου να σου απαντησω σε μια μια ερωτηση οσο πιο συντομα μπορω! Σε οποια απαντηση θα δωσω εννοειται οτι θα ισχυει κατοπιν συμφωνιας με τη συντροφο μου που εμεινε εγκυος...Παμε λοιπον...
Ναι θα το δολοφονουσα,αν θελεις να το πεις ετσι...Γιατι αυτη τη στιγμη δεν ειναι προτεραιοτητα μου η οικογενεια,δε θελω την ευθυνη ενος παιδιου και ξερω οτι εγω θα ειμαι δυστυχισμενος,κι αυτο μου αρκει...
Οχι,η εγκυμοσυνη δε δημιουργει απαραιτητα δυστυχισμενους ανθρωπους,αλλα οταν δε θες παιδι,η ιδεα οτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θ'αποκτησεις παιδι,ειναι ικανη να σου προκαλεσει μονιμη δυσφορια-δυστυχια...
Οχι δεν κανουμε παντα οτι θελουμε ανεξαρτητου κοστους,αλλα στην προκειμενη το κοστος που θα πληρωσεις ειναι αρκετα εως πολυ μικροτερο απο τα οφελη μιας τετοιας κινησης...
Ναι,ξερω τετοιες γυναικες,οι οποιες ομως εκαναν την ΕΠΙΛΟΓΗ να μην παρουν καταλληλες προφυλαξεις και την ΕΠΙΛΟΓΗ να κανουν εκτρωση...Κι ως γνωστον,ο καθενας κανει τις επιλογες του και δεχεται τις συνεπειες...
Ναι,ξερω ποσο μεγαλο,τεραστιο ειναι το βαρος για τη γυναικα,αλλα και παλι ισχυει η ακριβως παραπανω απαντηση...
Ναι,μπορω ν'αποφασιζω αρκετα ευκολα οταν προκειται για τη ζωη μου και τη ζωη ενος αγεννητου παιδιου...Καλυτερα να μη γεννηθει ποτε και να συνεχισω τη ζωη μου οπως τη θελω,παρα να γεννηθει,να δυστυχησω επειδη δε θα το θελω και πιθανον να δυστυχησει κι αυτο γιατι δεν μπορω να ξερω πως θα το μεγαλωσω...
Ολα τα παραπανω ισχυουν στην περιπτωση που ΔΕΝ ΘΕΛΩ παιδι κι οχι αν ειμαι σε μια μεση κατασταση,οπως επισης κι αν συμφωνει και η γυναικα να το ριξει...
Θεωρω οτι σου απαντησα σε οτι με ρωτησες!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την laras στις Παρ Ιούλ 18, 2008 19:54, 1 φορά
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 18:31 Θέμα δημοσίευσης:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΡΑ...
ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ?
ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΚΑΙ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ..
ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ 3 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ...
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 19:42 Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου αν πας σε μπουρδέλο και σπασει το προφυλακτικό το πρόβλημα σου δεν θα είναι αν θα μείνει έγκυος η τυπισσα αλλα να κόλησες κανα AIDS!!!
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό!!! Αν σου κάτσει με την κοπέλα σου λέμε τι θα κάνεις?? Θα είσαι υπέρ ή κατά της έκτρωσης? άσχετα με την δική της γνώμη.
Μου φαίνεται λίγο παράδοξο από τη μια να λέμε πρέπει να αναλαμβάνουμε το κόστος των ΕΠΙΛΟΓΩΝ μας, από την άλλη όμως να προσπαθούμε να αποφύγουμε τις επιπτώσεις. Κατά τη γνώμη μου είναι επιλογή οτι δεν προσέχω και ιδιαίτερα και αν μου κάτσει βλέπω τι κανω. Συνήθως δεν τυχαίνει, πετυχαίνει!!!!
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 19:53 Θέμα δημοσίευσης:
Οσο κι αν σου φαινεται παραξενο,συμφωνω!!!!!Πρωτα απ'ολα αν σπασει το προφυλακτικο με μια πορνη,οντως το μονο που θα σε νοιαξει θα ειναι τα αφροδισια νοσηματα....Εννοειται....
Και στα υπολοιπα που λες συμφωνω!Αν κανεις ερωτα,σεξ η' οτιδηποτε τελος παντων,χωρις προφυλαξεις,το κυνηγας να σου κατσει η στραβη!!!! Γι'αυτο,αν διαβασες προηγουμενο ποστ,ειπα ''Αφου δεν ησουν αρκετη εξυπνη η' σε ελαχιστες περιπτωσεις,τυχερη,για να προφυλαχθεις,τουλαχιστον να εισαι αρκετα προνοητικη,ωστε να μην καταστρεψεις καποιες ζωες! ''
Ουσιαστικα λεω μη διορθωνεις ενα λαθος,της μη προφυλαξης, μ'ενα αλλο,το να κρατησεις δλδ το παιδι....Δεν το διορθωνεις ποτε,το κανεις χειροτερο... Και στο κατω κατω,οπως ανεφερες ο ιδιος πιο πανω,κι η εκτρωση ειναι αρκετα σοβαρη επιπτωση και συνεπεια αυτων των επιλογων!!!!!
Κοινως και με 2 κουβεντες,οι επιπτωσεις της μη προφυλαξης ειναι σοβαρες...Απλα διαλεγεις εσυ ποια ειναι λιγοτερη επιπονη για σενα.... Το παιδι η' η εκτρωση???Για μενα μακραν η δευτερη!!!Ο καθενας ομως εχει τη δικη του αληθεια... Η δικη μου ειναι αυτη!!!
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 20:23 Θέμα δημοσίευσης: ...MHTROTHTA...
EIMAI YPER TOY NA DHMIOYRGHTAI MIA OIKOGENEIA KATW APO SWSTES KATASTASEIS KAI SYN8HKES ME THN SYNAINESH KAI TWN 2 *ANDRA-GYNAIKAS*...
ETSA 8A APOFEYX8OUN PARATRAGOYDA OPWS MIA ANEPI8YMHTH EGKYMOSYNH!
AN BEBAIA YPARKSEI KAI H GYNAIKA 8ELEI NA TO KRATHSEI...EINAI STON SWSTO 'ANDRA NA ANALABEI TIS EY8YNES TOY KAI STHN KOPELIA NA TO MEGALWSEI SWSTA!
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 18, 2008 21:48 Θέμα δημοσίευσης:
georgia.. Δεν ειναι παντα σιγουρο οτι θα νιωσεις οτι ηρθε η στιγμη που θελεις να γινεις μανα, το ιδιο βεβαια ισχυει κ για τους ανδρες, δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ετοιμοι να δεχθουν ενα παιδι.
Θα μεινω ομως στις γυναικες. Ξερω πολλες που ειχαν μπει σε σκεψη αν θα κρατησουν το μωρο 'η αν θα κανουν εκτρωση κι ετυχως για αυτες το κρατησαν γιατι στην πορεια δεν καταφεραν να κανουν αλλο.
Θα πρεπει να σου πω οτι οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος μια γυναικα ειναι ελαχιστες δεν ειναι κατι ευκολο οπως ολοι νομιζουν.
Σιγουρα δεν ειναι κ το καλυτερο να φερεις στο κοσμο ενα παιδι αν δεν το θελεις αλλα πιστεψε με μολις νιωσεις το πρωτο του αγγιγμα, ξεχνας ολες τις ανασφαλειες κ τα ερωτηματικα που ειχες.
Στο θεμα "εκτρωση" θα ελεγα οτι ειναι στην κριση του καθενος τι αποφαση θα παρει....αρκει να μη μετανιωσει ποτε για την επιλογη του.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου του GrLove.Com, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. Τα κείμενα που δημοσιεύονται στο GrLove.Com είναι διαθέσιμα μόνο σε RSS / XML μορφή.