| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
LOYTSOS

Ένταξη: Jan 15, 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 16, 2008 0:03 Θέμα δημοσίευσης: Μου αρέσει μία μεγαλύτερη τι να κάνω; |
|
|
| ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
neraidenia

Ένταξη: Dec 08, 2007 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 16, 2008 20:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ? |
|
|
 |
BURGA

Ένταξη: Jan 10, 2008 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 18, 2008 17:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ? |
|
|
 |
Ένταξη: Oct 08, 2007 Δημοσιεύσεις: 188
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 19, 2008 12:30 Θέμα δημοσίευσης: ............ |
|
|
.....απλά το καθήκον σου!!  |
|
|
 |
Yarrak

Ένταξη: Mar 03, 2008 Δημοσιεύσεις: 35
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 07, 2008 10:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λούτσο μου. Το "μου αρέσει" είναι πολύ γενικό και δεν λέει πολλά πράγματα. Σου αρέσει για τι; Σου αρέσει για να την κάνεις φίλη σου, γκόμενά σου, γυναίκα σου; Η ηλικία δεν λογαριάζεται για τίποτε από όλα αυτά. Θα σου έλεγα μάλιστα ότι η μεγάλη κότα έχει το ζουμί. Εκτός κι αν άμα παντρευτείς θέλεις να κάνεις παιδιά και η γυναίκα είναι τόσο μεγάλη που δεν είναι εύκολο να τεκνοποιήσει. Οπότε σκέψου το ξανά και ξανά.
Αν όμως θέλεις τη γυναίκα για συντροφιά και για αμοιβαία σεξουαλική εκτόνωση μη το πολυσκέφτεσαι. Γνωριστείτε πρώτα καλά οι δυο σας, δείξτε την αναγκαία κατανόηση ο ένας για τον άλλο κι όταν νοιώσετε κι οι δυο την ανάγκη να ολοκληρώσετε τη σχέση σας, ριχτειτε στο κρεβάτι
και χαρείτε τη ζωή σας όσο αντέχουν οι δυνάμεις σας. Και κοιτάξτε. Μη ξεχνάτε ποτέ το προφυλακτικό.....Καλή διασκέδαση. |
|
|
 |
SEXYWOMAN

Ένταξη: Jan 25, 2008 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 02, 2008 13:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μου αρέσει μία μεγαλύτερη τι να κάνω; |
|
|
| LOYTSOS έγραψε: | | ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? | T NA KANEIS? ORMA K MI KOLLAS S HLIKIES..... |
|
|
 |
dialpinistis

Ένταξη: Mar 22, 2008 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 03, 2008 1:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...σωστός ο Puntos...!
Σοβαρά, τώρα, ό,τι και να λέει ο καθένας εδώ μέσα, γενικά οι σχέσεις αυτές δεν κρατάνε! Οπότε η γνώμη μου είναι πως αν σου αρέσει τόσο πολύ, να της εκφράσεις τον θαυμασμό σου και τον πόθο σου αλλά από εκεί και πέρα να προφυλάξεις και τον εαυτό σου γιατί θα σου πω κάτι...η κοινωνία δεν είναι έτοιμη ακόμα για τέτοια σκηνικά!
Πίστεψε με, θα νοιώσεις πολλές φορές τα μάτια άλλων επάνω σου....οπότε κάνε ό,τι επιθυμείς ψυχή τε και σώματι αλλά να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κι άλλα...πάντως για να μην νομίζεις ότι σε αποθαρρύνω,διάβασε ξανά την πρώτη γραμμή της απάντησης μου...! |
|
|
 |
|