| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
setran

Ένταξη: Jul 31, 2008 Δημοσιεύσεις: 43
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 1:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πραγματικός έρωτας.. |
|
|
| agapi_026 έγραψε: | | setran έγραψε: | | ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.. |
fanta sou poses xilopites exei faei
erwtas einai na to zeis kiolas oxi apla na ton plathis me tin fantasia sou  |
ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΣΗ 'Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
ΣΤΟΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ; |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mara_ Moderator

Ένταξη: Jul 05, 2008 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 8:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πραγματικός έρωτας.. |
|
|
| setran έγραψε: | | ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.. |
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ….
ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ!!!! ΓΙΑΤΙ???
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο/Η ΠΑΘΩΝ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΘΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Κ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ!!!!
ΤΟΝ ΠΛΑΘΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ….
Η ΛΑΧΤΑΡΑ (ΖΩΗΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΣΦΟΔΡΟΣ ΠΟΘΟΣ) ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!!
ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ?????
ΑΝ ΝΑΙ, ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ……..ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΚΡΥΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!!!! |
|
|
 |
tenor

Ένταξη: Jul 28, 2008 Δημοσιεύσεις: 231
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 22:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο ερωτας ομως ειναι μια ιδανικη κατασταση, μια κατασταση του μυαλου περισσοτερο, μια κατασταση οχι ρεαλιστικη.
Αλλο αγαπη, αλλο ερως.
Θα συμφωνησω με τον συγγραφεα. |
|
|
 |
Soulaxaviara Moderator

Ένταξη: May 05, 2008 Δημοσιεύσεις: 4375
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 23:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ "ΒΙΟΣ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΣ", ΟΤΑΝ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΤΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ : "ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ"...
Εγω συμφωνώ κι επαυξάνω... |
|
|
 |
ex-libris

Ένταξη: Jun 02, 2008 Δημοσιεύσεις: 1381
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 23:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι μου θυμησες τωρα....
"Γαμος αλα Ελληνικα"
Καλογεροπουλου προς Κωσταντινου (Οταν αποκαλυπτεται οτι ο "μυθικος εραστης" και ο συζυγος ειναι το ιδιο προσωπο)....
Κτηνος! Ενα χρονο παντρεμενοι και μου εκρυβες οτι ησουνα εκεινος που αγαπουσα...
 |
|
|
 |
Soulaxaviara Moderator

Ένταξη: May 05, 2008 Δημοσιεύσεις: 4375
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 23:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ... Το "Γάμος αλα Ελληνικά" δεν είναι αυτό με την Βαρντάλος; |
|
|
 |
ex-libris

Ένταξη: Jun 02, 2008 Δημοσιεύσεις: 1381
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 27, 2008 23:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γαμος αλα Ελληνικα.....1964...του Βασιλη Γεωργιαδη...
Απο εκει και η αλλη "σχετικη" σκηνη...
(Ο Κωσταντινου τρωει με τη μαμα του ψαρι στο Τουρκολιμανο)
Στεφανιδου...Εισαι ανοητος
Κωσταντινου...Ναι μαμα
Στεφανιδου...Ερωτευητηκες μια που ουτε τ' ονομα της ξερεις, ουτε το προσωπο της θυμασαι, ουτε που καθεται γνωριζεις. Τι αγαπας απ' αυτην; Ξερεις πως γνωριστηκαμε με το συγχωρεμενο τον πατερα σου; Τον γνωρισα σ' ενα χορο, τον ερωτευτηκα, θυμομουν το προσωπο του, δεν τον ξεχασα γιατι τον αγαπουσα πραγματικα κι υστερα παντρευτηκα εναν φιλο του.
Κωνσταντινου...Κι εγω ποιανου ειμαι; Του πατερα μου η του φιλου του;
Στεφανιδου...Μην εισαι αναιδης. Τα παιδια δεν ρωτουν ποτε τους γονεις τετοια αδιακριτα πραγματα.
 |
|
|
 |
|