Ηome · Forum · Chat · Dating · Members · Photos · Video · Τάβλι · Games · Links · Faq · Contact  
Παρωνύμιο Συνθηματικό
ΓενικάΠροσωπικάΈρωτας-Σχέσεις-ΦιλίαΛογοτεχνική ΓωνιάΕπιστήμεςΚοινωνία-ΠολιτικήΑθλητικά ΘέματαΗ Κουζίνα της ΓιαγιάςΨυχαγωγίαΔιάφορα Θέματα
ΑνακοινώσειςΑναζήτηση ΘεμάτωνΚανόνες ForumLive Support
Ας ΣυστηθούμεΑς Ευχηθούμε
Ερωτικές σχέσεις-ΣεξΣχέσεις-ΦιλίαΓονείς-Παιδιά
Λογοτεχνικές ιδέεςΠοίησηΒιβλία-Εκδόσεις
Φιλοσοφία-Εσωτ.ΓνώσηΨυχολογίαΕναλλακτικές απόψειςΤεχνολογία-Διαδίκτυο
Κοινωνία-ΠεριβάλλονΠολιτική-ΚράτοςΙστορία-Πολιτισμός
Ποδόσφαιρο-ΜπάσκετΑθλητική ενημέρωσηΑυτοκίνητο-Μηχανή
Συνταγές μαγειρικήςΥγεία-ΔιατροφήCocktails-Ποτά
Cine-Θέατρο-TVΑνέκδοτα-XιούμορΜουσικές αναζητήσειςΠαιδότοπος
Διάφορα θέματαΓυναίκα-ΟμορφιάΠερίπτερο
GrLove.Com :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Σοφά λόγια
Σοφά λόγια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    GrLove.Com Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφία - Εσωτερική Γνώση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
angel_than

Ένταξη: Apr 05, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 17:29    Θέμα δημοσίευσης: Σοφά λόγια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

" Άνδρας που δεν είναι τώρα...δεν ήταν ΠΟΤΕ!"
Μαλβίνα Κάραλη

Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι εχθροί μου γιατί μέχρι τώρα με έθαβαν οι φίλοι μου. (Αγνωστος)

Μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα για ένα άτομο σε μια ώρα παιχνιδιού παρά με έναν χρόνο συζήτησης» (Πλάτων)

Και οι λέξεις φλέβες είναι, αίμα τρέχει μέσα τους ... (Ρίτσος)

"Τους μεν ασκούς το πνεύμα διίστητι, τους δε ανοήτους το οίημα".

(Τα σακιά τα φουσκώνει το φύσημα, τους δε μωρούς η έπαρση!)

(Σωκράτης)

Κανέναν να μην λες ευτυχισμένο προτού πεθάνει." (Ηρόδοτος)

Όταν μια γυναίκα παντρεύεται ανταλλάσει το ενδιαφέρον των πολλών ανδρών με την αδιαφορία του ενός! (Helen Roland)

Τι να πεις σε μια κοινωνία που λέει ότι ο Θεός πέθανε αλλά ο Έλβις ζει? (Irv Kupcinet)

Θεέ...
-Δώσε μας το κουράγιο ν αλλάξουμε αυτά που μπορούμε ν αλλάξουμε.
-Δώσε μας την υπομονή να δεχτούμε αυτά που δεν μπορούμε ν αλλάξουμε.
-Δώσε μας τη σοφία να βλέπουμε τη διαφορά. (ΑΑ (Ανώνυμοι Αλκοολικοί) διεθνης μη κερδοσκοπικη οργάνωση.)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
angel_than

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 28, 2008 16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτε δεν είναι πραγματικά σπατάλη χρόνου, όταν το απολαμβάνεις.
Arthur Koestler,1905-1983, Ουγγροβρετανός συγγραφέας

Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.
Hubert Humphrey,1911-1978, Αμερικανός πολιτικός

Όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι κάνεις μόνο ό,τι θέλεις εσύ, συνήθως εννοεί ότι δεν κάνεις ό,τι θέλει αυτός.
Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας

Όσο περισσότερο βασίζεσαι σε δυνάμεις έξω από σένα, τόσο περισσότερο εξουσιάζεσαι από αυτές.
Harold Sherman,1898-1987, Αμερικανός συγγραφέας

Τα λεφτά είναι σαν την κοπριά. Αν τα σκορπίσεις τριγύρω, κάνουν καλό. Αν τα μαζέψεις σ' ένα σωρό, βρωμάνε απαίσια.
Φραγκίσκος Βάκων,1561-1626,Άγγλος φιλόσοφος

Όταν δυο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει εκείνος που είναι πιο έξυπνος.
Βόλφγκανγκ Γκαίτε,1749-1832,Γερμανός Ποιητής

Οι πολιτικοί που τους ενοχλούν τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα.
Enoch Powell,1912-1998,Βρετανός πολιτικός

Αληθινή αγάπη δεν είναι εκείνη που αντέχει το μακροχρόνιο χωρισμό, αλλά εκείνη που αντέχει την μακροχρόνια οικειότητα.
Hellen Rowland,1875-1950,Αμερικανίδα χιουμορίστρια

Είμαι ο αρχηγός τους. Πρέπει να τους ακολουθήσω.
Andrew Bonar Law,1858-1923,Βρετανός Πρωθυπουργός
(Σχόλιο Χάρη Πάτση: Καλά τα λες, αλλά που ήσουν στον Α'ΠΠ.Ακολούθησες??)

Η πείρα είναι μια φλόγα που φωτίζει μόνο εκείνους που καίει.
Ανώνυμος
Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ.
Louis Dumur,1863-1933,Γάλλος συγγραφέας

Ομαδική προσπάθεια σημαίνει μια ομάδα ανθρώπων που κάνει αυτό που λέω εγώ.
Michael Winner,γ. 1935,Βρετανός σκηνοθέτης
(Χ.Π. Τελικά όλα εκεί καταλήγουν...)

Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται.
Ashley Montagu,1905-1999,Αγγλος ανθρωπολόγος

Ο παράδεισος βρίσκεται εκεί που είναι η Εύα.
Mark Twain,1835-1910,Αμερικανός συγγραφέας
(Χ.Π. Δεν μπορω να διαφωνήσω...)
Αν χρειάζεται να θυμίσεις ότι εσύ κάνεις κουμάντο, τότε, πιθανότατα, δεν κάνεις εσύ κουμάντο.
Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας
(Χ.Π. Αυτό ταιριάζει στις συγχρονες κυβερνήσεις)

Να αναλάβεις τον έλεγχο του πεπρωμένου σου, γιατί αλλιώς κάποιος άλλος θα τον αναλάβει.
Jack Welch,Αμερικανός manager

Πίσω από κάθε γυναίκα που ξεχώρισε βρίσκεται ένας άντρας που την παράτησε.
Ανώνυμος
(Χ.Π. Κακούλικο...)
Δεν ψάχνω. Μόνο βρίσκω.
Πάμπλο Πικάσο,1881-1973,Ισπανός Ζωγράφος

Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης.
Walton Wriston,Βρετανός τραπεζίτης

Αυτός που συμφωνεί με ό,τι λες, είναι είτε χαζός είτε ετοιμάζεται να σε κατασπαράξει.
Kin Hubbard,1868-1930,Αμερικανός χιουμορίστας

Η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει, ενώ ψάχνεις για κάτι άλλο.
Thomas La Mance,Αμερικανός χιουμορίστας

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρόμικο. Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot,γ. 1930,Αμερικανός πολιτικός

Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.
Όττο Φον Μπίσμαρκ,1815-1898,Γερμανός Καγκελάριος

Η γη της επαγγελίας είναι πάντοτε από την άλλη μεριά της ερήμου.
Havelock Ellis,1859-1939,Βρετανός ψυχολόγος

Ο άνθρωπος θα 'πρεπε να είναι ικανός να σχεδιάζει μια εισβολή, να γράφει μια σονάτα, να σχεδιάζει ένα κτίριο, να κουμαντάρει ένα πλοίο, να κλείνει ένα ισοζύγιο, ν' αλλάζει ένα μωρό, να παίρνει και να δίνει διαταγές, να παλεύει, να πεθαίνει γενναία. Η εξειδίκευση είναι για τα έντομα.
Robert Heinlein,1907-1988,Αμερικανός συγγραφέας

Η διαφορά μεταξύ πορνογραφίας και ερωτισμού είναι στο φωτισμό.
Gloria Leonard,γ. 1940,Αμερικανίδα ηθοποιός
(Χ.Π. Δεν έχει κ άδικο! Ο πραγματικός ερωτισμός συμβαίνει το βράδυ, στο σκοτάδι, κάτω απ'το φως του φεγγαριού...)
Η γνώση δεν είναι δύναμη. Ποιοι από τους ισχυρούς έχουν γνώση; Κανένας ισχυρός δεν ξοδεύει το χρόνο του στο Ίντερνετ και στις βιβλιοθήκες. Ποιοι έχουν τη γνώση; Οι βιβλιοθηκάριοι. Δεν υπάρχουν λιγότερο ισχυροί άνθρωποι από τους βιβλιοθηκάριους.
Clifford Stoll,Αμερικανός αστρονόμος

Αν σε μια δουλειά δυο άνθρωποι συμφωνούν πάντα, τότε ο ένας είναι άχρηστος. Αν διαφωνούν πάντα, τότε και οι δύο είναι άχρηστοι.
Darryl Zanuck,1902-1979,Αμερικανός παραγωγός
Η μόνη δικαιολογία του Θεού είναι ότι δεν υπάρχει.
Stendhal,1783-1842,Γάλλος συγγραφέας

Δεν ξέρω αν είμαι Χριστιανός, αλλά Ορθόδοξος είμαι οπωσδήποτε.
Νίκος Εγγονόπουλος, Έλληνας ποιητής

Η δράση δεν πηγάζει από τη σκέψη, αλλά από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης.
Dietrich Bonhoeffer,1906–1945,Γερμανός θεολόγος

Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σ' αυτήν τη ζωή είναι: κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, κάτι να ελπίζεις.
Joseph Addison,1672-1719,Άγγλος δοκιμιογράφος

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη.
Dr. Seuss,1904-1991,Αμερικανός συγγραφέας

Το μέλλον είναι εδώ, απλά δεν είναι ευρέως διαδεδομένο ακόμη.
William Gibson,Αμερικανός συγγραφέας
Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό ενδιαφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό.
Φρήντριχ Νίτσε,1844-1900,Γερμανός φιλόσοφος
(Χ.Π. Βλέπε Αμέρικα...)
Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με εμποδίσει.
Ayn Rand,1905-1982,Αμερικανίδα φιλόσοφος

Η μόνη χαρά στη ζωή είναι ν' αρχίζεις.
Cesare Pavese,1908-1950,Ιταλός συγγραφέας

Συχνά είναι πιο ασφαλές να είσαι αλυσοδεμένος από το να είσαι ελεύθερος.
Franz Kafka,1883-1924,Τσέχος συγγραφέας

Το πιο εύκολο κυνήγι είναι το κυνήγι του αποδιοπομπαίου τράγου.
Ντουάιτ Αϊζενχάουερ,1890-1969,Αμερικανός στρατηγός και Πρόεδρος [1953-61]

Τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι πεινασμένοι, αλλά οι χορτάτοι που δεν έφαγαν τρεις μέρες.
Ανώνυμος
Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου.
Ναπολέων Βοναπάρτης,1769-1821
(Χ.Π. Απορώ, όλοι οι πολιτικοί διαβάζουν τα απομνημονεύματα του Ναπολέοντα???)

Να γεύεσαι τα πάντα και θα διαπιστώσεις ότι η ζωή έχει ωραία γεύση.
Ανώνυμος
Ο Κολόμβος όταν ξεκίνησε, δεν ήξερε που πήγαινε και όταν έφτασε, δεν ήξερε πού βρισκόταν.
Ουίνστον Τσώρτσιλ,1874-1965,Βρετανός Πρωθ/γός
(Χ.Π. ...Βλάκα Κολόμβε...τι πήγες και βρήκες...)
Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί.
Pierre-Joseph Proudhon,1809-1865,Γάλλος αναρχικός
Επιστροφή στην κορυφή
angel_than

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 20, 2008 17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Πρέπει πάντα να συγχωρείς τους εχθρούς σου. Τίποτα δεν τους εκνευρίζει περισσότερο."

"Επιτυχία είναι ένα σύνολο έξυπνων ενεργειών που πρέπει όμως να επαναλαμβάνονται σε καθημερινή βάση."

"Αυτά που υπάρχουν γύρω μας είναι πολύ μικρά και ασήμαντα σε σχέση με αυτά που υπάρχουν μέσα μας."

"Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται για το πως θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά κανένας δε σκέφτεται για το πως να αλλάξει τον εαυτό του."

"O καθένας θεωρεί σαν συγκαταβατικό, ένα άτομο που συμφωνεί με αυτόν."

"Ποτέ μην ζητιανεύεις κάτι το οποίο έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις."

"Ποτέ δεν πρέπει να διαπραγματεύεσαι κάτω από καθεστώς φόβου, αλλά και ποτέ δεν πρέπει να φοβάσαι να διαπραγματευτείς."

"Η ζωή δεν έχει καμία υποχρέωση να μας δώσει ότι περιμένουμε από αυτήν."

"Οτιδήποτε και αν κάνεις, φρόντισε να είσαι καλός σ' αυτό."

"Όποτε σε ρωτούν αν μπορείς να κάνεις κάτι, να απαντάς: "Μα και βέβαια μπορώ!". Μετά, μπορείς να ψάξεις να βρεις πως θα το κάνεις."

"Η μεγαλοφυΐα είναι ένα τοις εκατό έμπνευση και ενενήντα εννέα τοις εκατό ιδρώτας..."

"Πρέπει να είσαι εξαιρετικά υπομονετικός προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου στο τέλος."

"Μην εγκωμιάζεις ένα άτομο υπερήφανο λόγω του πλούτου του, έως ότου γίνει γνωστό πώς τον απέκτησε."

"Όταν κάποιος σου μιλάει, να ακούς προσεκτικά. Οι περισσότεροι δεν ακούν ποτέ."

"Ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι αρχίζει με ένα μικρό βήμα."

"Οι ελπίδες σου μπορεί να μην πραγματοποιούνται πάντα, αλλά πάντα να ελπίζεις."

"Εάν δεν μπορείς να τους πείσεις, προσπάθησε να τους συγχύσεις."

"Μπορείς να καταφέρεις πολλά εάν δεν ενδιαφερθείς για το ποιος θα πάρει τα εύσημα."

"Κάνε υπολογισμένα ρίσκα. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το να είσαι απλά ορμητικός."

"Μην παίρνεις ποτέ τίποτα σαν δεδομένο."

"Όταν σταματάς να βελτιώνεσαι σε κάτι, σταματάς και να είσαι καλός σε αυτό."

"Το να ασχολείσαι με επιχειρήσεις είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. ‘Η συνεχίζεις να κάνεις πετάλι ή πέφτεις."

"Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, πίεσε αυτόν που προπορεύεται ώστε να σπάσει το ρεκόρ."

"Ο χρόνος που επενδύουμε για τη βελτίωσή μας, περικόπτεται από το χρόνο που σπαταλάμε αποδοκιμάζοντας άλλους."

"Το να αγαπάς και να κερδίζεις, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Το να αγαπάς και να χάνεις, το αμέσως επόμενο."

"Το άτομο που ξέρει να γελάει με τον εαυτό του, δεν θα πάψει ποτέ να ψυχαγωγείται."

"Μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε σου λέει οποιοσδήποτε για κάποιον τρίτο. Κρίνε οτιδήποτε και οποιονδήποτε από μόνος σου."

"Το πεπρωμένο δεν είναι θέμα πιθανότητας. Είναι θέμα επιλογής. Δεν είναι ένα πράγμα που το περιμένεις, είναι ένα πράγμα που το επιτυγχάνεις."

"Μόλις κατορθώσεις να φέρεις μια κατάσταση στα μέτρα σου, σταμάτα να ασχολείσαι με αυτή."

"Αν μπορείς, γίνε εξυπνότερος από τους άλλους. Αλλά μη τους το πεις ποτέ."

"Ποτέ μη χτυπάς μια πόρτα φεύγοντας. Μπορεί κάποτε να θελήσεις να γυρίσεις πίσω."

"Ο καλύτερος τρόπος για να αγαπήσεις οτιδήποτε, είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί να το χάσεις."

"Παίρνεις το καλύτερο από τους άλλους όταν δίνεις το καλύτερο από τον εαυτό σου."

"Αληθινός φίλος είναι εκείνος που ξέρει τα πάντα για σένα και εξακολουθεί να σε συμπαθεί."

"Όταν η δουλειά σου μιλάει για σένα, μη τη διακόπτεις."

"Τόσο πλουσιότερος είναι ο άνθρωπος όσο φτηνότερη είναι η ευχαρίστησή του."

"Τράπεζα είναι ένα μέρος όπου σου δανείζουν μια ομπρέλα όταν έχει μέτριο καιρό και στη ζητούν πίσω όταν βρέχει."

"Η αναζήτηση της αλήθειας και της ομορφιάς ανήκει σε μια σφαίρα δραστηριότητας στην οποία επιτρέπεται να παραμείνουμε παιδιά σε όλη μας τη ζωή."

"Μεγάλες ευκαιρίες για να βοηθήσουμε άλλους έρχονται σπάνια, αλλά μικρές μας περιβάλλουν καθημερινά."

"Κανένας δεν είναι τόσο φτωχός που να μην έχει κάτι αξιόλογο να χαρίσει."

"Εκείνος που νομίζει ότι είναι ο εξυπνότερος, τις περισσότερες φορές είναι ο λιγότερο έξυπνος."

"Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις το κέφι σου, είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις το κέφι κάποιου άλλου."

"Αν δεν πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, θα το κάνει κάποιος άλλος."

"Κάθε μεγάλο επίτευγμα, κάποτε θεωρείτο ακατόρθωτο."

"Η αληθινή φιλία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους υπάρχει όταν νοιώθουν άνετα χωρίς να λένε τίποτα μεταξύ τους."

"Ο καθένας που είναι ικανός για κάτι, είναι γιατί πιστεύει ότι είναι ικανός γι’ αυτό."

"Η δυνατότητα του να κάνεις την κατάλληλη ερώτηση, είναι περισσότερη από τη μισή προσπάθεια του να βρεις την απάντηση."

"Εκείνος που στη ζωή του είναι αλάνθαστος, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του τίποτα καινούριο."

"Είναι καλύτερο να μείνεις σιωπηλός και να νομίσουν ότι είσαι χαζός, παρά να μιλήσεις και να μην έχουν πια καμιά αμφιβολία γι’ αυτό."

"Η αδικία οπουδήποτε, είναι μια απειλή για την απανταχού δικαιοσύνη."

"Κανένας δεν έχει αρκετή μνήμη για να θεωρηθεί επιτυχημένος ψεύτης."

"Όταν ήμουν μικρός, μου έλεγαν ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός. Τελικά, έχω αρχίσει και το πιστεύω..."
Επιστροφή στην κορυφή
angel_than

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 20, 2008 17:35    Θέμα δημοσίευσης: Ατάκες διασήμων (και μη) περί σεξ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Το καλό με τον αυνανισμό είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα». Τρούμαν Καπότε.

«Το σεξ ανακουφίζει την ένταση - η αγάπη την προκαλεί». Γούντι Αλλεν.

«Γιατί να ακούω συμβουλές ως προς το σεξ από τον πάπα; Αν ξέρει για τι πράγμα μιλάει, κακώς ξέρει!» George Bernard Shaw

«Ευχαριστώ τον θεό που μεγάλωσα καθολικός, γιατί το σεξ θα είναι πάντα βρώμικο για μένα.» John Waters

«Το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια κενή εμπειρία, αλλά σε σχέση με άλλες κενές εμπειρίες, δεν είναι κι άσχημη ... » Γούντι Αλλεν.

«Το σεξ ανάμεσα σ΄έναν άντρα και μία γυναίκα μπορεί να είναι υπέροχο, αρκεί να μπείς ανάμεσα στον σωστό άντρα και στη σωστή γυναίκα.» Γούντι Αλλεν.

«Η λογοτεχνία ασχολείται κυρίως με ανθρώπους που κάνουν σεξ και όχι με ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά. Η ζωή είναι το ακριβώς ανάποδο.» David Lodge

«Οι καπότες δεν σου σώζουν πάντα τη ζωή. Ενας φίλος μου φορούσε καπότα και τον χτύπησε λεοφωρείο.» Rob Rubin

«Οποιος πιστεύει ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι του, έμεινε στάσιμος στη Γεωγραφία» Robert Byrne

«Το σεξ δεν είναι η απάντηση. Το σεξ είναι η ερώτηση. Η απάντηση είναι 'ναι'». Swami X.

«Όταν ένας άντρας πάει σε μια πουτάνα, δεν την πληρώνει για το σεξ, την πληρώνει για να φύγει». Ανώνυμος.

«Ένα 'βρώμικο βιβλίο ποτέ δεν μαζεύει σκόνη». Ανώνυμος.

«Μεγαλώνοντας στο Lubbock του Τέξας, έμαθα δύο πράγματα: το ένα είναι ότι ο Θεός σ΄αγαπάει και θα καείς στην Κόλαση. Το άλλο είναι ότι το σεξ είναι το πιο βρώμικο, σιχαμένο πράγμα στον κόσμο, και γι αυτό
πρέπει να το κάνεις μόνον με κάποιον που αγαπάς.» Buch Hancock

«Όταν ένας άντρας λέει βρωμόλογα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει βρωμόλογα σ΄έναν άντρα, είναι 6 ευρώ το λεπτό περίπου.» Ανώνυμος.

«Σύμφωνα με τους θρησκευόμενους, ο Θεός δημιούργησε το κεφάλι, σώμα, πόδια και χέρια του ανθρώπου αλλά ο Διάβολος του κόλλησε τα γεννητικά όργανα». Don Schrader

«Η αντίδρασή μου στις τσόντες είναι η εξής: μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, θέλω να πάω σπίτι μου να πηδηχτώ. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, δεν θέλω να
ξαναπηδηχτώ ποτέ στη ζωή μου.» Ερρικα Γιονγκ.

«Η αγάπη είναι η απάντηση, αλλά όσο περιμένουμε την απάντηση, το σεξ εγείρει ορισμένες πολύ καλές ερωτήσεις.» Γούντι Αλλεν

«Το να πέφτεις στο κρεβάτι με ομόφυλό σου δεν είναι κακό. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στο σεξ, αλλά να βάζουμε τα όριά μας στις κατσίκες.» Ελτον Τζον.

«Αυνανισμός: η κυριότερη σεξουαλική δραστηριότητα της ανθρωπότητας. Στον 19ο αιώνα, ήταν ασθένεια. Στον 20ο, είναι θεραπεία.» Thomas Szasz

«Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος στάθηκε στα δυό του πόδια προκειμένου να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να αυνανίζεται». Λίλυ Τόμλιν.

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ επι χρήμασι και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως το τζάμπα σεξ κοστίζει πολύ ακριβότερα». Brendan Francis

«Δεν έχω ιδέα από σεξ επειδή ήμουν πάντα παντρεμένη» Ζα-ζα Γκαμπόρ

«Το σεξ μετά τα 80 είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγγο αντί για στέκα». Καμίλ Πάγκλια

«Το σεξ μου δημιουργούσε προβλήματα από τα δεκαπέντε μου χρόνια. Ελπίζω να τα έχω λύσει μέχρι να φτάσω τα εβδομήντα.» Harold Robbins

«Νυμφομανής: μια γυναίκα που έχει μανία με το σεξ όσο και ο μέσος άντρας.» Mignon McLaughlin
Επιστροφή στην κορυφή
Michael_Design
** Deleted User **

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 24, 2008 21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχώρεσε μου την ανοησία μου όπως συγχωρώ την ανοησία των άλλων που νομίζουν ότι μιλάνε λογικά.
Κάποιου...
Επιστροφή στην κορυφή
Michael_Design
** Deleted User **

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 9:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχω όπως είμαι,
αυτό είναι αρκετό
Κι αν κανένας στον κόσμο
δεν το ξέρει,
είμαι ευχαριστημένος.
Κι αν το ξέρουν όλοι,
είμαι ευχαριστημένος.
Ένας στον κόσμο το ξέρει
κι είναι ο πιο σημαντικός για μένα,
κι αυτός είναι ο εαυτός μου.
Κι αν γίνει αυτό που θέλω
σήμερα
ή μέσα σε δέκα χιλιάδες
ή σε δέκα εκατομμύρια χρόνια
με την ίδια χαρά θα το δεχτώ
και τώρα,
με την ίδια χαρά,
μπορώ να περιμένω.

Γουολτ Γουίτμαν
Επιστροφή στην κορυφή
angel_than

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 06, 2008 17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΣΩ
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΛΑΞ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

ΟΝΟΡΕ ΝΤΕ ΜΠΑΛΖΑΚ
Ο ΓΑΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΣΑΙΞΠΗΡ
Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΑΜΠΡΟΖ ΜΠΙΕΡΣ
ΥΠΟΜΟΝΗ..........ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΕΤΗ!
Επιστροφή στην κορυφή
angel_than

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 06, 2008 17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ

ΧΑΡΟΛΝΤ ΡΟΟΥΜ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    GrLove.Com Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφία - Εσωτερική Γνώση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη: