Ηome · Forum · Chat · Dating · Members · Photos · Video · Τάβλι · Games · Links · Faq · Contact  
Παρωνύμιο Συνθηματικό
ΓενικάΠροσωπικάΈρωτας-Σχέσεις-ΦιλίαΛογοτεχνική ΓωνιάΕπιστήμεςΚοινωνία-ΠολιτικήΑθλητικά ΘέματαΗ Κουζίνα της ΓιαγιάςΨυχαγωγίαΔιάφορα Θέματα
ΑνακοινώσειςΑναζήτηση ΘεμάτωνΚανόνες ForumLive Support
Ας ΣυστηθούμεΑς Ευχηθούμε
Ερωτικές σχέσεις-ΣεξΣχέσεις-ΦιλίαΓονείς-Παιδιά
Λογοτεχνικές ιδέεςΠοίησηΒιβλία-Εκδόσεις
Φιλοσοφία-Εσωτ.ΓνώσηΨυχολογίαΕναλλακτικές απόψειςΤεχνολογία-Διαδίκτυο
Κοινωνία-ΠεριβάλλονΠολιτική-ΚράτοςΙστορία-Πολιτισμός
Ποδόσφαιρο-ΜπάσκετΑθλητική ενημέρωσηΑυτοκίνητο-Μηχανή
Συνταγές μαγειρικήςΥγεία-ΔιατροφήCocktails-Ποτά
Cine-Θέατρο-TVΑνέκδοτα-XιούμορΜουσικές αναζητήσειςΠαιδότοπος
Διάφορα θέματαΓυναίκα-ΟμορφιάΠερίπτερο
GrLove.Com :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Αυτοκαταστροφικές διαστάσεις του ... Έρωτα !
Αυτοκαταστροφικές διαστάσεις του ... Έρωτα !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    GrLove.Com Αρχική σελίδα -> Ερωτικές σχέσεις-Σεξ
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
magissa_kloklo

Ένταξη: Apr 03, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 13, 2008 22:40    Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκαταστροφικές διαστάσεις του ... Έρωτα ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ...μπαίλντισα να ακούω από φίλους και γνωστούς το γνωστό τσιτάτο :

" Ξέρεις τι έκανα εγώ για εκείνην ? Πόσα πράγματα έθαψα ή έκαψα ?

Πόσες φορές καταπάτησα την επιθυμία μου για βουνό για να χαρεί η χοντροκώλα την θάλασσα ?

Που ενώ λατρεύω τα ψάρια, αναγκάστηκα να μην τα τρώω γιατί δεν ήθελε η μανδάμ να μυρίσουν τα κρινοδάχτυλά της ?

Και φυσικά το .... λογίδριο της κάθε ιστορίας - είτε αφορά άρρεν, είτε θήλυ- κλείνει πάλι με .... κλισεδάκι εποχής :

Και η @@τάνα μου φέρθηκε τόσο άσχημα !

Και ο @@λάκας έφυγε και ξεβρώμισε το σπίτι. Ας πάει στην μάνα του να του μαγειρεύει και να τον πλένει...... Confused

Λοιπόν ?
Πόσο αυτοκαταστροφικοί ημασταν ή είμαστε ακόμα κάποιοι/ες ?
Τι έχετε θυσιάσει στον βωμό του .... φτερωτού θεού ?
Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Soulaxaviara
Forum Moderator
Forum Moderator

Ένταξη: May 05, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 7:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thedoctor
Chat Moderator
Chat Moderator

Ένταξη: Jan 09, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Egw den sas lew.................to krataw mistiko Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ....ώστε κανείς δεν απάντησε ε ?
Δύσκολο το .... συνειδητό, εύκολο το κατηγορώ λοιπόν !

Οκ, ας ξεκινήσω εγώ.

α) Για το "χατήρι" ενός .... βέλους λοιπόν, δεν έδωσα ποτέ εκείνες τις ρημάδες εξετάσεις για δεύτερο πτυχίο στην Νομική.
Κάθε μέρα που περνάει λέω : οκ, "μικρή" είσαι ακόμα. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να το αποφασίσεις !
Περνάει ο καιρός, αλλά η "μικρή" θα παραμείνει "μικρότερη" σε πείσμα των ... καιρών ! Laughing

β) Για το χατήρι του ίδιου .... βέλους, τσακώθηκα με τον πατερούλη με αποτέλεσμα να έχουμε να μιλήσουμε 2,5 χρόνια !
Βλέπετε, οι γονείς, έχουμε την κακή συνήθεια να ..... προδιαγράφουμε την πορεία των παιδιών μας, χωρίς καν να μπούμε στον κόπο να ρωτήσουμε αν συμφωνούν με τις....αποφάσεις μας !

γ) Για το χατήρι του ίδιου .... βέλους, έπαψα να πηγαίνω σε ..... γκαλερί !
(Είναι μια πράξη που λατρεύω να την κάνω με παρέα. Αλλά όχι με οποιαδήποτε παρέα Wink )

δ) Για το χατήρι του ίδιου....βέλους, έπαψα να κάνω έρωτα υπό την..... απαγγελία Νίτσε ! Shocked Laughing
(Ξέρω...τραβηγμένο, το παραδέχομαι αλλά είναι το ...φετιχ μου Laughing )

.....υπάρχουν κι άλλα, μικρότερα σε ένταση, ή σε ενδιαφέρον !

Πόσο εύκολο είναι να πούμε αλήθειες τελικά ?
Να παραδεχτούμε πόσο αυτοκαταστροφικοί σταθήκαμε κι ας το έχουμε μετανοιώσει ?
Επιστροφή στην κορυφή
ISOMAN

Ένταξη: Mar 24, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα νομίζω πως ο καθένας από εμάς, πάντα θα θυσιάζεται κάθε φορά που ερωτεύεται και πάντα παράπονα θα έχει. Θα τρώμε τα μούτρα μας με τον κάθε ένα ή την κάθε μία που θα αφήνουμε να μπαίνει στην ζωή μας και ΦΤΟΥ και απ' την αρχή. Είναι στη φύση μας. Δεν νομίζω πως χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για αυτό. Η το δεχόμαστε ή γινόμαστε ερημίτες και τελειώνει η ιστορία. Νομίζω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 13:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ISOMAN έγραψε:
Μα νομίζω πως ο καθένας από εμάς, πάντα θα θυσιάζεται κάθε φορά που ερωτεύεται και πάντα παράπονα θα έχει. Θα τρώμε τα μούτρα μας με τον κάθε ένα ή την κάθε μία που θα αφήνουμε να μπαίνει στην ζωή μας και ΦΤΟΥ και απ' την αρχή. Είναι στη φύση μας. Δεν νομίζω πως χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για αυτό. Η το δεχόμαστε ή γινόμαστε ερημίτες και τελειώνει η ιστορία. Νομίζω?

Όχι καλέ μου. Δεν εννοώ αυτό.
Έχεις απόλυτο δίκιο υποστηρίζοντας ότι "εναποθέτουμε" ουσιαστικά εαυτόν στα χέρια κάποιου άλλου. Και αυτό σημαίνει έρωτας στην τελική. Κι ας φάμε τα μούτρα μας στην συνέχεια.

Εγώ θέλω να μάθω όμως, (όλα γιατί είμαι .... κουτσομπόλα Laughing ) κάποια κομμάτια μας ή γλυκιές μας συνήθειες, που δεχτήκαμε να τα αφήσουμε πίσω μας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Γιατί δεν θέλαμε να τα κάνουμε μόνοι μας.

Επιστροφή στην κορυφή
evitaq

Ένταξη: Mar 18, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραξενο το φετιχ σου, μαγισσουλα μου!!!!!

Καθυστερησα να βγαλω την Σχολη μου μονο κ μονο για να μη φυγω απο την πολη του (θα μπορουσα να τελειωσω αλλη μια Σχολη).

Τον παντρευτικα .......μεχρι εκεινη την μερα βασιλευε ο ερως αναμεσα μας...μετα εδυσε!!!

Δεν εξελιχθηκα επαγγελματικα....δυσκολο να εχεις συζυγο ανωτερας επαγγελματικης καταστασης (υποτιμητικο!!!???)

Και αλλα θες???

Δεν πηγα στην ΙΤΑΛΙΑ που τοσες ευκαιριες ειχα ...ονειρο ζωης.
κ δεν εκανα το ερασμος προγραμμα σπουδων στην ισπανια Crying or Very sad

Εκτεθηκα λες πολυ, μαγισσουλα μου??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evitaq στις Πεμ Αύγ 14, 2008 14:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

evitaq έγραψε:
......Εκτεθηκα λες πολυ μαγισσουλα μου??

Όχι καλή μου. Κι αν εκτέθηκες, κι εσύ κι εγώ, το κάναμε μόνο στο μέσα μας !
Πράγμα δυσκολότερο νομίζω, ε ? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
eli

Ένταξη: Oct 02, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 0:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΘΥΣΙΑΣΑ ΚΑΠΟΤΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ...Κ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ...Κ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tenor

Ένταξη: Jul 28, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 0:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eli έγραψε:
ΘΥΣΙΑΣΑ ΚΑΠΟΤΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ...Κ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ...Κ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ... Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν τα θυσιασες.Ειναι χρονια δικα σου, εζησες στιγμες που σε σημαδεψαν και καποιες ηταν σιγουρα πολυ καλες.

Το παρον μαλλον το σκεφτοσουν αλλιως τοτε...Αλλα δε μπορεις να ξερεις ποτε το μελλον, μην ξεχνας οτι τα πραγματα διαρκως μεταβαλλονται οπως και οι αναγκες των ανθρωπων.
Επιστροφή στην κορυφή
eli

Ένταξη: Oct 02, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 0:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ...Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ[ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΩ]...ΤΡΙΧΕΣ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
karkinos39

Ένταξη: Nov 22, 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 9:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eli έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ...Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ[ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΩ]...ΤΡΙΧΕΣ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ,ΣΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ.
Ε ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΣ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΟΥ Η ΟΧΙ?
ΕΛΛΗ?
Επιστροφή στην κορυφή
Michael_Design
** Deleted User **

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

magissa_kloklo έγραψε:

δ) Για το χατήρι του ίδιου....βέλους, έπαψα να κάνω έρωτα υπό την..... απαγγελία Νίτσε ! Shocked Laughing
(Ξέρω...τραβηγμένο, το παραδέχομαι αλλά είναι το ...φετιχ μου Laughing )

Έχω μια απορία.
Την απαγγελία ποίος την έκαμνε; Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
ex-libris

Ένταξη: Jun 02, 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα βρε Μαικλ...κατι αποριες που εχεις....

Δες το "Ενα Ψαρι Που Το Ελεγαν Γουαντα"............

Ο στοκος μιλουσε ο ιδιος Ιταλικα (τρομαρα του) και ξετιναζε την Τζειμι...

Μεχρι που βρεθηκε το τζιμανι με τα ρωσικα.... Laughing Laughing Laughing

Αρα....
Επιστροφή στην κορυφή
magissa_kloklo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 23, 2008 10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing.... έτσι, έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    GrLove.Com Αρχική σελίδα -> Ερωτικές σχέσεις-Σεξ Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  

Πάρε τηλέφωνο τώρα στην πιο HOT παρέα...

Οι καλύτερες Αστρολογικές Προβλέψεις...

Μάζεψε όλο το Χρήμα...