| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
vma

Partner: None Joined: Dec 27, 2007 Posts: 40
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 14:54 Post subject: Re: Προσδοκία για το 2008 (ΣΕΞ-ΕΡΩΤΑ-ΣΧΕΣΗ ή ΓΑΜΟ) |
|
|
| vma wrote: | Τι περιμένετε το 2008
Σεξ - Έρωτα - Σχέση - Γάμο |
|
|
| Back to top |
|
 |
Partner: None Joined: Oct 08, 2007 Posts: 186
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 19:11 Post subject: ............ |
|
|
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους..
Προσωπικά δεν έχω καμμία προσδοκία για το 2008. Σε προσωπικό επίπεδο επιθυμώ μόνο υγεία και δύναμη για ν'αντιμετωπίσω τα πράγματα όπως κι αν έρθουν. Δεν είμαι μοιρολάτρης, αλλά ρεαλιστής..
Κάθε καινούρια χρονιά ευχόμουν και προσδοκούσα πολλά και σε διάφορους τομείς. Τις περισσότερες φορές έρχονταν έτσι τα πράγματα και δεν πραγματοποιούταν ούτε τα μισά, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία του κόσμου.
Έτσι φέτος είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δεν περιμένω να μου φέρει τίποτα το καινούριο έτος. Ο ερχομός του απλά με οπλίζει με αισιοδοξία και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας φυσικά ξεκαθαρίσει κάθε εκκρεμότητα του 2007.
Για τους άλλους απλά εύχομαι τα καλύτερα... |
|
| Back to top |
|
 |
alaniara

Partner: None Joined: Dec 28, 2007 Posts: 24
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:56 Post subject: |
|
|
ΠOTE ΔEN MOY ΆΡΕΣΑΝ OI "ΑΡΠΑΧΤΕΣ". TON ΓΆΜΟ ΔEN TON ΣKEΦTOMAI AKOMA. OΠOTE TO 2008 ΘA HΘEΛA NA MOY ΦEPEI ENAN ANΘPΩΠO ME ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ, ΓIA NA EXOYME MIA ΣXEΣH ΣΩΣΤΉ.. AΛΛA ΠOY EINAI ΆΡΑΓΕ;; |
|
| Back to top |
|
 |
MissTweety

Partner: None Joined: Mar 12, 2008 Posts: 7
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 15:26 Post subject: |
|
|
ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ? MR VMA ...ΧΑ! ΧΑ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?
ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... MIA KAI ΘΕΤΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ...ΕΞΕΘΕΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ...  |
|
| Back to top |
|
 |
blackbird

Partner: None Joined: Mar 17, 2008 Posts: 30
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 7:10 Post subject: 2008 |
|
|
| Συνηθως αλλα περιμενουμε αλλα ερχονται....οποτε προσπαθω την καθε μερα οπως ερθει,εξαλου δεν γινεται διαφορετικα...Απλα για καθε νεα χρονια ευχη μου ειναι να εχει υγεια ολος ο κοςμος και να σταματησουνε οι πολεμοι.... |
|
| Back to top |
|
 |
|